Nasi Pandan (gestoomde Jasmijnrijst),
Nasi Koening (gestoomde rijst van geelwortel en kokos),
Toemis Boontjes Tempe Pete (gesauteerde sperziebonen met tempe en petebonen),
Daging Rendang (rundvlees gesmoord in pikante gebrande kokossaus),
Ayam Boemboe Bali (kipfilet in saus van gemalen rode pepers en kruiden),
Sate Ayam 1 st pp (kipfilet aan stokjes geroosterd en geserveerd in pindasaus),
Sate Babi 1 st pp (varkensvlees aan stokjes geroosterd en geserveerd in pindasaus),
Sambal Goreng Telor 1 st pp (gekookt ei in kokossaus),
Atjar Ketimoen (zoetzuur van komkommer en sjalot),
Seroendeng (geroosterde kokos met pinda’s),
Bawang Goreng (gebakken krokante uitjes),
Kroepoek Oedang (crackers van garnalendeeg) en
Sambal Badjak (fijngewreven rode pepers).
Nasi Pandan (gestoomde Jasmijnrijst),
Nasi Koening (gestoomde rijst van geelwortel en kokos),
Nasi Goreng Djawa (gebakken rijst pittig),
Bami Goreng (gebakken einoedels),
Toemis Boontjes Tempe Pete (gesauteerde sperziebonen met tempe en petebonen),
Tahu Tempe Gurih (gefermenteerde soja in pikante boemboe),
Gado Gado (geblancheerde groenten geserveerd met pindasaus),
Daging Rendang (rundvlees gesmoord in pikante gebrande kokossaus),
Ayam Boemboe Bali (kipfilet in saus van gemalen rode pepers en kruiden),
Sate Ayam 1 st pp (kipfilet aan stokjes geroosterd en geserveerd in pindasaus),
Sate Babi 1 st pp (varkensvlees aan stokjes geroosterd en geserveerd in pindasaus),
Oedang Peteh (garnalen met aromatische bonen),
Sambal Goreng Telor 1 st pp (gekookt ei in kokossaus),
Atjar Ketimoen (zoetzuur van komkommer en sjalot),
Seroendeng (geroosterde kokos met pinda’s),
Bawang Goreng (gebakken krokante uitjes),
Kroepoek Oedang (crackers van garnalendeeg) en
Sambal Badjak (fijngewreven rode pepers).
Aanpassing menu vegetarisch
Op verzoek leveren wij apart vegetarische gerechten bestaande uit;
Tahu Taotjo Ketjap, Sayur Lodeh Rebung, Orak Arik, Toemisan, Emping
Supplement groenten per gerecht € 2,50;
Toemis Katjang Pandjang, Sayur Lodeh, Kentang Blado
Supplement basisgerecht i.p.v. witte/gele rijst € 2,50;
Nasi Goreng, Nasi Goreng Djawa, Bami Goreng, Bami Goreng Djawa, Mihoen Goreng
Supplement kip/vlees per gerecht € 3.00;
Kip Cashew, Ayam Kare, Daging Semoor, Daging Bali, Daging Blado, Babi Ketjap, Babi Pete
Supplement vis/garnalen per gerecht € 3,50;
Tilapia Sweet Chili, Garnalen Groene Curry, Garnalen sambal petehbonen, Ikan Bali makreel
Stokje Sate Ayam of Babi incl. pindasaus en gebakken uitjes € 2.00 per stuk
Stokje Sate Kambing incl. ketjapsaus € 2,50 per stuk
Onderstaande soorten kunnen worden geleverd minimaal 10 stuks per soort
Loempia Semarang - flensje gevuld met bamboescheuten en kip
Risolles – gepaneerd flensje gevuld met ragoût van kip
Pastei– deegje gevuld met glasnoedel, ei, groenten en kip
Lemper – kleefrijstrolletje gevuld met kip
Toko Djadi • Laan van Nieuw Oost Indie 110 • 2593 BZ Den Haag
T: 070 347 6852 • F: 070 335 2483 • www.tokodjadi.nl