logo toko djadi den haag

37 jaar
een begrip in Indonesische keuken

DJADI CATERING

Iets te vieren of zomaar lekker met familie en vrienden lekker aan de rijsttafel? Djadi Catering is een samenwerking gestart met Sticky Rice Catering. De kokkies van Toko Djadi bereiden de overheerlijke gerechten en Sticky Rice Catering zorgt voor de levering aan huis of op een andere locatie.


RIJSTTAFEL KECIL Menuprijs per persoon € 15,50

Nasi Pandan (gestoomde Jasmijnrijst),

Nasi Koening (gestoomde rijst van geelwortel en kokos),

Toemis Boontjes Tempe Pete (gesauteerde sperziebonen met tempe en petebonen),

Daging Rendang (rundvlees gesmoord in pikante gebrande kokossaus),

Ayam Boemboe Bali (kipfilet in saus van gemalen rode pepers en kruiden),

Sate Ayam 1 st pp (kipfilet aan stokjes geroosterd en geserveerd in pindasaus),

Sate Babi 1 st pp (varkensvlees aan stokjes geroosterd en geserveerd in pindasaus),

Sambal Goreng Telor 1 st pp (gekookt ei in kokossaus),

Atjar Ketimoen (zoetzuur van komkommer en sjalot),

Seroendeng (geroosterde kokos met pinda’s),

Bawang Goreng (gebakken krokante uitjes),

Kroepoek Oedang (crackers van garnalendeeg) en

Sambal Badjak (fijngewreven rode pepers).


RIJSTTAFEL BESAR Menuprijs per persoon € 19,75

Nasi Pandan (gestoomde Jasmijnrijst),

Nasi Koening (gestoomde rijst van geelwortel en kokos),

Nasi Goreng Djawa (gebakken rijst pittig),

Bami Goreng (gebakken einoedels),

Toemis Boontjes Tempe Pete (gesauteerde sperziebonen met tempe en petebonen),

Tahu Tempe Gurih (gefermenteerde soja in pikante boemboe),

Gado Gado (geblancheerde groenten geserveerd met pindasaus),

Daging Rendang (rundvlees gesmoord in pikante gebrande kokossaus),

Ayam Boemboe Bali (kipfilet in saus van gemalen rode pepers en kruiden),

Sate Ayam 1 st pp (kipfilet aan stokjes geroosterd en geserveerd in pindasaus),

Sate Babi 1 st pp (varkensvlees aan stokjes geroosterd en geserveerd in pindasaus),

Oedang Peteh (garnalen met aromatische bonen),

Sambal Goreng Telor 1 st pp (gekookt ei in kokossaus),

Atjar Ketimoen (zoetzuur van komkommer en sjalot),

Seroendeng (geroosterde kokos met pinda’s),

Bawang Goreng (gebakken krokante uitjes),

Kroepoek Oedang (crackers van garnalendeeg) en

Sambal Badjak (fijngewreven rode pepers).


Djadi Catering levert Menu Kecil en Besar vanaf minimaal 15 personen

Aanpassing menu vegetarisch

Op verzoek leveren wij apart vegetarische gerechten bestaande uit;

Tahu Taotjo Ketjap, Sayur Lodeh Rebung, Orak Arik, Toemisan, Emping

CATERING

Andere samenstellingen of aanpassingen zijn uiteraard mogelijk en zullen wij in nader overleg naar maatwerk vertalen. De samenstelling kan worden aangepast met andere gerechten maar ook worden uitgebreid.


Supplement groenten per gerecht € 2,00;

Toemis Katjang Pandjang, Sayur Lodeh, Kentang Blado

Supplement basisgerecht i.p.v. witte/gele rijst € 2,25;

Nasi Goreng, Nasi Goreng Djawa, Bami Goreng, Bami Goreng Djawa, Mihoen Goreng

Supplement kip/vlees per gerecht € 2,50;

Kip Cashew, Ayam Kare, Daging Semoor, Daging Bali, Daging Blado, Babi Ketjap, Babi Pete

Supplement vis/garnalen per gerecht € 3,50;

Tilapia Sweet Chili, Garnalen Groene Curry, Garnalen sambal petehbonen, Ikan Bali makreel

Stokje Sate Ayam of Babi incl. pindasaus en gebakken uitjes € 1,50 per stuk

Stokje Sate Kambing incl. ketjapsaus € 2,00 per stuk


De gerechten leveren wij in Cambro haccp thermoboxen, zodat het eten prima op temperatuur en geconditioneerd blijft t.b.v. een buffet opstelling. Dit is een portable catering equipment toepassing zonder open vuur, zodat het zeer veilig en vrijwel overal toepasbaar is. Wij zullen tevens zorgdragen voor opschepbestek, gerechtenkaartjes en batikrokjes voor de aankleding van de thermoboxen. Eveneens bieden wij enkele beelden ter decoratie kosteloos aan.

De opdrachtgever zal zelf zorgdragen voor het servies en het gereedzetten van een tafel waar wij de thermoboxen op kunnen plaatsen. Wij leveren in de regel tussen 15 minuten en een half uur voor aanvang het eten aan. Wij zullen bij levering een instructie aan de verantwoordelijke of personeel op locatie verstrekken en een afspraak maken wanneer de materialen weer opgehaald kunnen worden. De materialen worden doorgaans de volgende dag vuil opgehaald en worden in onze spoelkeuken gereinigd en gesorteerd.

Samenstelling Indische hapjes warm: Prijs p st € 1,50 (maat M)
Prijs p st € 1,50 (maat M)

Onderstaande soorten kunnen worden geleverd minimaal 10 stuks per soort

Loempia Semarang - flensje gevuld met bamboescheuten en kip

Risolles – gepaneerd flensje gevuld met ragoût van kip

Pastei– deegje gevuld met glasnoedel, ei, groenten en kip

Lemper – kleefrijstrolletje gevuld met kip


Bij de Indische hapjes leveren wij tomaten-gember saus (mild) & sambal badjak (pittig)

Toko Djadi • Laan van Nieuw Oost Indie 110 • 2593 BZ Den Haag

T: 070 347 6852 • F: 070 335 2483 • www.tokodjadi.nl